میوه خشک در فرآیندی به دست می آید که درصد بسیار زیادی از آب موجود در میوه گرفته می شود. این فرآیند باقی میوه ها را همچنان سالم نگه می دارد، بنابراین قسمت باقی مانده از نظر مواد مغذی ارزش بالایی دارد و می تواند همچنان خوشمزه باشد. ادامه مطلب ]
مجله میترا میوه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

98 فیلم هر حرفی از هر دری آنلاین پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان شلمین حمایت از کالای ایرانی بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو فطرس