مصرف «فلفل» برای جبران فشار خون پائین و کم‌خونی مناسب است و برای کسی که فشار خون بالا دارد، مضر است.دانه فلفل به نامهای گوناگونی خوانده می‌شود از جمله پلپل، بلبل، رج، ارنیفس، استی‌اود، استراود، باباری، حافظ‌الکافور، شیاف، خوذی، کوپر، شاب و قعیر. [ ادامه مطلب ]
مجله میترا فشار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ذهن طلایی میدونی چه خبره؟ عاشقانه 2 عاشق بی انتها گروه تلگرام,گروه چت تلگرام,لینکیاب گروه تلگرام یا فاطمه الزهرا ( ع ) روئین تن عــلــــــی شـاهکــــار جهانی متفاوت با اندیشه های متفاوت