مصرف «فلفل» برای جبران فشار خون پائین و کم‌خونی مناسب است و برای کسی که فشار خون بالا دارد، مضر است.دانه فلفل به نامهای گوناگونی خوانده می‌شود از جمله پلپل، بلبل، رج، ارنیفس، استی‌اود، استراود، باباری، حافظ‌الکافور، شیاف، خوذی، کوپر، شاب و قعیر. [ ادامه مطلب ]
مجله میترا فشار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

percept تبادل لینک با سایت مرجع اموزشی مهر ایرانیان ورزش نیوز 24 سایت خبری ورزشی سیما اسپرت آسمان صورتی معرفی سایت ها gashtenavid تبلیغات موبایلی